San Sebastian – kávové rarity Dallmayr
Jedna z nejlepších arabik z neobyčejných horských plantáží oblastí Guatemaly, přímo od Finca San Sebastian, proslulá svými mimořádně kvalitními rostlinami kávovníku. Tato káva je právem odborníky z celého světa považována za skvost. Jemně pikantní s lehce nasládlou chutí po čokoládě.
První místo na žebříčku kvality zaujímají kávy „San Sebastian“ z oblasti Antigua, která je již přes sto let vlastnictvím rodiny Fallových. Po generace je káva pěstována a zpracovávána podle dlouhodobě osvědčených tradičních metod. Je potřeba mnoho péče a zručnosti než načervenalé třešničky kávovníků pěstovaných ve výšce 2000 metrů ve stínu stromů pomalu dozrají a mohou být sklizeny a dále zpracovány. Odměnou za práci je vysoce kvalitní rarita v oblasti kávy s jemnou a plnou chutí, kořeněnou vůní a mírnou kyselostí s lehkou příchutí čokolády.